Pedalbåt Pelican | PedalBåt

Mosjon - Moro - Miljø

Pasted Graphic

Pelican produseres i Canada. Alle båtene er laget av det slagfaste og UV resistente plastmaterialet RAM-X, som er spesielt utviklet av Pelican. Pelican er en av verdens største og mest respekterte produsenter av kajakker og kanoer. Helt siden 1968 har Pelican laget pedalbåter og over tid utviklet og perfeksjonert båtene til den best tenkelige kvalitet. Pedalbåtene fra Pelican er bygget for å vare i år etter år. På grunn av smarte dimensjoner og effektiv produksjonsprosess så klarer Pelican å tilby sine pedalbåter i ypperste kvalitet til markedets desidert laveste priser.


I likhet med USA og Canada så er det et flertall her i Norge som kun skal bruke sine pedalbåter i ferskvann. Pelican leverer derfor sine båter uten syrefast drev som standard. Dette gir en betydelig besparelse. Ønsker du derimot å bruke båten i saltvann så kjøper du drev i rustfritt stål for kr. 2.500,- som vi monterer for deg gratis.


Pelican er en miljøbevisst produsent. 50 % av båtproduksjonen kommer fra post-industriell resirkulert plast. Dessuten resirkulerer de 99 % av alt plastavfall fra produksjonen.


Pelican Monaco 300HHA25P101_Monaco_iso-kopiPelican Monaco 300 HHA25P205_Monaco_Dlx_angler_iso-kopi
TEXT Spalte Monaco DLX 2023 300x900TEXT Spalte Monaco DLX ANGLER 2023 300x900

RapidWeaver Icon

Made in RapidWeaver