Pedalbåt Om-oss

Mosjon - Moro - Miljø

Marcela og Dag i Nauticraft red

Vi har hytte bare noen meter fra Iddefjorden, og har i mange år hatt en motorbåt som ble veldig lite brukt, og som vi solgte da vi skulle bo et år i utlandet. Da vi kom tilbake hadde vi en ubrukt båtplass, men vi orket ikke tanken på ny motorbåt. Så da kom Marcela på ideen om å kjøpe pedalbåt. Dette var i 2014 og det viste seg at det umulig å få kjøpt pedalbåt i Norge på den tiden. Vi forelsket oss i Nauticraft og Sun Dolphin båtene fra USA, og tenkte som så at hvis vi liker pedalbåter så er det sikkert noen andre som også ønsker seg det. Så da startet vi like godt PedalBåt Norge AS i 2015. Responsen vi fikk var så god at vi bestemte oss for å fortsette i 2016, og da gikk det enda bedre. Frakten fra USA var ganske dyr og dollarkursen var jo høy, men så kom vi over Pelican båtene som produseres i Canada og begynte å importere disse i 2017 til bedre priser.


Vi har padlet kajakk i mange år, og vi er fortsatt store kajakkentusiaster. Men noen ganger er det hyggelig å sitte i samme båt. Litt god mosjon får vi også! Vi elsker pedalbåtene våre!


Vår adresse er: PedalBåt Norge AS Fossveien 5 0551 Oslo Org.nr.: NO-996155242MVA Telefon: + 47 90.96.75.93 e-mail: info@pedalbaat.noLageret vårt er i Halden:Iddeveien 58 F, 1769 Halden

RapidWeaver Icon

Made in RapidWeaver